sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Aloitus





Tuli tarve aloittaa pihapäiväkirja. Olen viime syksynä kätkenyt multaan kukkasipuleita, mutta en enää muista mitä ja mihin. Niinpä pitää ruveta tekemään muistiinpanoja.

Tänään levittelin nurmelle kaksi pussillista sammleenkarkoitusainetta. Toivottavasti tehoaa. Aurinko paistaa, mutta nurmi on eilisen sateen jäljiltä kostea. - Tai paikoitellen oikeastaan litimärkä, alatontilla on vielä iso lätäkkö.

Viime syksynä istutettu kirjopikarililja on noussut maasta. Isoissa narsisseissa on vain pari kukkaa. Lisättävä kesällä multaa niiden penkkiin ja lannoitetta heti tässä keväällä, jos ensi vuonna tulisi enemmän kukkia.

Olohuoneen ikkunan alla on noussut yllättävän paljon tulppaaneja. Miltään vuodelta ei ole kunnon kuvaa niistä, niin en pysty vertaamaan määrää.

Ensimmäiset voikukat on kitketty ja yläterassille löytyi uusi pöytäliina, joten siihen saatiin päivänvarjo paikalleen ja alaterassillekin viritettiin kangaskatos ja tuotiin pöytä ja tuolit. Pieniä sadekuurosia on tullut pari kappaletta, mutta suurimman osan päivää on ollut mukavan aurinkoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti